Wat ga je doen?
Vanwege sterke groei en ambitie zijn wij per direct op zoek naar iemand die ons team wil komen versterken. We zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 16 – 24 uur per week in de regio ‘s-Hertogenbosch. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

 

Office werkzaamheden voor diverse aangesloten praktijken, waaronder:
○ Agendabeheer
○ Afhandeling telefoon- en mailverkeer

Financiële administratie voor diverse aangesloten praktijken, waaronder:
○ Declaratie naar zorgverzekeraars
○ Particuliere en zakelijke facturatie
○ Debiteurenbeheer
○ Loonadministratie
○ Boekhouding

Bij Health 4 Holland kijken we graag naar jou als persoon en de ontwikkelingsmogelijkheden binnen het team. Vind jij het leuk om naast cijfers ook met mensen bezig te zijn? Bij affiniteit of interesse zou deze functie gecombineerd kunnen worden met HRM werkzaamheden:

○ Aanspreekpunt zijn voor HRM gerelateerde vragen van klanten en medewerkers
○ Ondersteuning bieden bij het werving- en selectieproces
○ Aanmaken en onderhouden van personeelsdossiers
○ Procesbewaking en administratieve afhandeling bij functioneringsgesprekken 

Ervaring in deze werkzaamheden is een pré maar geen vereiste. Mocht je hier interesse in hebben dan is er veel ruimte voor verdere ontwikkeling en scholing. We vinden het belangrijk dat jij echt op je plek zit en staan open voor ideeën en suggesties rondom jouw takenpakket.

 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en veelzijdige baan bij een groeiend, dynamisch en ambitieus bedrijf dat impact maakt binnen de (para)medische sector;
 • Een salaris van minimaal €2200 en maximaal €3000 per maand op basis van 40 uur per week afhankelijk van je werkervaring, kennis en opleiding;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Pensioenregeling;
 • Wil je lekker sporten en fit blijven? Je mag gratis gebruik maken van de fitnesszaal en groepslessen in de sportschool gelegen naast ons kantoor.

Wie zoeken wij? 

 • Je beschikt over MBO+/HBO denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde PDB opleiding of een MBO-diploma (min. niveau 4) in financieel (boekhoudkundige) richting, bijvoorbeeld MBO Bedrijfsadministratie/Bedrijfsadministrateur;
 • Je hebt ervaring in het voeren van een (gehele) financiële administratie;
 •  Jij wilt graag meebouwen aan de groei van ons bedrijf;
 • Kennis van het boekhoudprogramma Twinfield en verloningsprogramma Loon is een pré;
 • Je bent ambitieus, nooit uitgeleerd en je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen;
 • Je bent jezelf met een goede dosis humor.

Wie zijn wij?
Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie die is gespecialiseerd in de backoffice diensten voor zorgverleners. Je komt te werken in het mooiste gezondheidscentrum van ‘s-Hertogenbosch waar jij je samen met 6 collega’s onze missie nastreeft; zorgverleners ontzien van alle werkzaamheden die hun focus van de zorg afhalen. Momenteel ondersteunen we een sportschool en meerdere fysiotherapie praktijken (onder het label Fysio Networkx) op het gebied van telefonie, administratie, marketing en HRM. 

Voor informatie over onze organisatie verwijzen we je naar www.health4holland.nl en www.fysionetworkx.nl

Geïnteresseerd? Ben jij geïnteresseerd in bovengenoemde functie en kom je graag ons team versterken, stuur dan je CV (+ pasfoto) en motivatiebrief vóór 15-06- 2022 naar dirkje@health4holland.nl.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?
Als we denken dat jij past binnen ons team maken we graag eerst even telefonisch kennis met je. Als er een klik is nodigen we je uit voor een gesprek op kantoor (met een kop koffie of thee!) om je beter te leren kennen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst