Team

Team

Het team van Health 4 Holland bestaat uit vier gemotiveerde medewerkers die allemaal administratief zijn onderlegd en de zorg belangrijk vinden. Het team bestaat uit:

Victor Lautenschutz

Victor Lautenschutz

Managing Director

Victor is zelfstandig gestart met zijn praktijk Fysio 4 Den Bosch in 2011, waaruit Health 4 Holland is voortgevloeid. Victor combineert zijn manager taken met het behandelen van patiënten voor fysio- en manuele therapie, en begeleidt verschillende collega-therapeuten in persoonlijke ontwikkeling en in het opzetten van een nieuwe initiatieven.

Milou van Bakel

Milou van Bakel

Marketing Specialist

Milou is sinds 2016 werkzaam bij Health 4 Holland en is een echte marketing specialist. Ze weet van iedere huisstijl en website weer iets moois te maken en denkt graag met je mee. Haar kracht ligt in het opstellen van een effectief bedrijfsplan en het inzetten van marketingtools.

Linda Wolfs

Linda Wolfs

HR Specialist

Linda is sinds eind 2017 werkzaam bij Health 4 Holland en richt zich met haar achtergrond in de arbeid- en organisatiepsychologie op HRM taken en begeleiding binnen het bedrijf. Naast HRM richt ze zich ook op de (financiële) administratie van verschillende bij Health 4 Holland aangesloten praktijken.

Charlotte Snijders

Charlotte Snijders

Administratief Specialist

Charlotte is sinds januari 2018 werkzaam bij Health 4 Holland en neemt de administratieve taken op zich voor verschillende aangesloten praktijken. Ze is gespecialiseerd in declaraties richting zorgverzekeraars en de financiële administratie van de praktijk. 

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werfpad 6, 5212 VJ
Den Bosch

Laat hier uw bericht achter