team

TEAM

Ons team bestaat uit vijf enthousiaste medewerkers. 

Victor

Managing Director

Victor is gestart met Health 4 Holland in 2016. En kan spreken uit ervaring uit de praktijk. Victor combineert zijn manager taken met het behandelen van patiënten voor fysio- en manuele therapie.

Dirkje

Marketing Specialist

Dirkje is sinds Juni 2019 bij Health 4 Holland aan het werk als marketing medewerker en is gespecialiseerd in het bedenken en creëren van online en offline promotie materiaal. Met haar creatieve kijk op social media en branding geeft ze een goede aanvulling aan Milou. 

Charlotte

Administratief specialist

Charlotte is sinds januari 2018 werkzaam bij Health 4 Holland en is verantwoordelijk voor alle administratieve taken van Fysio 4 Den Bosch en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, een echte duizendpoot.

Milou

Marketing Specialist

Milou werkt sinds 2016 bij Health 4 Holland en is een echte marketing specialist.  Zij weet van iedere website iets moois te maken en is gespecialiseerd in het opzetten van bedrijfsplannen en het kiezen van de juiste marketing tools.

Sandra

Administratief specialist

Sandra is sinds januari 2020 werkzaam bij Health 4 Holland en richt zich met haar achtergrond in de HRM op de HRM taken en begeleiding binnen het bedrijf.

Daarnaast richt ze zich ook op de (financiële) administratie van verschillende bij Health 4 Holland aangesloten praktijken.

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werfpad 6, 5212 VJ
Den Bosch

Laat hier uw bericht achter