Aangesloten praktijken

Aangesloten praktijken

U kunt zich als praktijk aansluiten bij Health 4 Holland. Zo profiteert u van de vele voordelen die onze samenwerking te bieden heeft. We werken reeds samen met diverse paramedici. Op deze pagina ziet u een overzicht van onze partners.

Fysiotherapie Wagemans

Fysiotherapie Wagemans, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, is gespecialiseerd in de behandeling van COPD klachten.

Handenfysio Den Bosch

Arm-, hand- en polsklachten hebben vaak grote gevolgen voor het dagelijks functioneren, thuis en op het werk. Het is daarom van belang dat deze klachten snel en vakkundig worden verholpen.

Suus Lichaamstherapie

Suus Lichaamstherapie hanteert een persoonlijke benadering die het zelf herstellend vermogen van het lijf stimuleert, o.a. op basis van neurale integratie en de cranio sacraal therapie.

Podomed

PodoMed is specialist in het behandelen van alle lichamelijke klachten die kunnen ontstaan vanuit het verkeerd functioneren van de voeten.

Diëtiste praktijk Eetwijs

Diëtistenpraktijk Eetwijs in Den Bosch heeft als doel jou te helpen het beste uit voeding te halen voor jouw lichaam, zodat jij je gezond en fit voelt.

Psychodiact

Aloys van der Schot werkt als GZ-Psycholoog vanuit zijn eigen praktijk. Soms lukt het niet om zelf uit de put te klimmen en heeft u een goed steuntje van iemand nodig.

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werfpad 6, 5212 VJ
Den Bosch

Laat hier uw bericht achter