Concepten

Inspiratie

Op deze pagina ziet u een aantal referenties en concepten die Health 4 Holland heeft ontwikkeld. Deze variëren van het ondersteunen en  aansluiten van ZZP’ers tot het ontwikkelen van gezondheidscentra. Kijkt u eens rustig op de pagina’s voor meer inspiratie.

Fysio 4 Den Bosch

Fysio 4 Den Bosch

Fysio 4 Den Bosch is een moderne praktijk vlakbij het centrum van Den Bosch. Neem een kijkje op de website van Fysio 4 Den Bosch.

Fysio Paleiskwartier

Fysio Paleiskwartier

Fysio Paleiskwartier is gevestigd achter het station van Den Bosch. Neem een kijkje op de website van Fysio Paleiskwartier.

Fysio Sint Michielsgestel

Fysio Sint Michielsgestel

Fysio Sint Michielsgestel is gevestigd in de Local Gym in Sint Michielsgestel. Neem een kijkje op de website van Fysio Sint-Michielsgestel.

Fysio de Dieze

Fysio de Dieze

Fysio de Dieze is gevestigd in Sportcentrum de Dieze. Neem een kijkje op de website van Fysio de Dieze.

Medi Fysio Kaatsheuvel

Medi Fysio Kaatsheuvel

Medi Fysio Kaatsheuvel is gevestigd in de Local Gym in Kaatsheuvel. Neem een kijkje op de website van Medifysiokaatsheuvel.

Health 4 Business

Health 4 Business

Health4business is een organisatie die is gespecialiseerd in gezondheidsmanagement op de werkplek. Neem een kijkje op de website van Health 4 Business

Oedeemfysio Den Bosch

Oedeemfysio Den Bosch

Oedeemfysio Den Bosch is gespecialiseerd in het behandelen van lymfoedeem/ lipoedeem en is te vinden op meerdere locaties. Neem een kijkje op de website van Oedeemfysio Den Bosch.

Handenfysio Den Bosch

Handenfysio Den Bosch

Handenfysio Den Bosch is gespecialiseerd in arm-, hand- en polsproblemen en is te vinden op meerdere locaties. Neem een kijkje op de website van Handenfysio Den Bosch.

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werfpad 6, 5212 VJ
Den Bosch

Laat hier uw bericht achter