Marketing

Marketing

Het opzetten en voeren van een praktijk brengt veel dagelijkse activiteiten met zich mee, maar hoe zorgt u er daarnaast ook nog voor dat uw praktijk bekend wordt bij uw doelgroep? Health 4 Holland bied verschillende tools en ons marketing opstartpakket aan om de marketing van uw praktijk goed vorm te geven. We bieden mogelijkheden om continuïteit in de marketing aan te brengen zodat uw praktijk ook in beeld blijft bij uw patiënt.

Diensten

Huisstijl

Een praktijk wordt herkend aan haar logo en huisstijl. Voor een professionele uitstraling is het belangrijk om naar buiten te treden in dezelfde, eenduidige stijl. Op basis van uw wensen kan Health 4 Holland voor uw praktijk een logo ontwerpen met bijpassende huisstijl en drukwerk. 

Website

Veel patiënten zoeken online naar een betrouwbare en professionele praktijk waar ze snel terecht kunnen. Een overzichtelijke, goed uitziende website in lijn met de huisstijl is daarom onmisbaar om nieuwe patiënten aan te trekken. Bij Health 4 Holland bieden we een (basis) website aan aangepast op uw praktijk.

Social Media

Mensen vinden het leuk om online betrokken te raken. Social media is uitermate geschikt om (potentiële) patiënten een kijkje te geven achter de schermen. Tegelijkertijd kunt u ze informeren met nieuwe weetjes, wettelijke regelgeving rondom zorg en bijvoorbeeld veranderingen in de praktijk. Health 4 Holland helpt u met het opzetten van social media kanalen en kan u voorzien van online content.

Offline Content

Niet alle (potentiële) patiënten zijn online actief. Oudere patiënten bereikt u bijvoorbeeld beter met traditioneel drukwerk in de vorm van folders of advertenties in lokale bladen. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld banners en spandoeken helpen de naamsbekendheid van uw praktijk te vergroten. We helpen u graag met het bedenken en ontwerpen van offline content.

Nieuwsbrief

Het versturen van een nieuwsbrief is een effectieve methode om bestaande patiënten te bereiken en op de hoogte te houden van nieuws rondom uw praktijk. Met de komst van de nieuwe AVG wetgeving is het voor praktijkhouders echter moelijker geworden om patiënten op deze manier te bereiken. Health 4 Holland heeft een aantal manieren opgesteld om een AVG-proof nieuwsbrief voor u te kunnen versturen. 

Marketing-scan

Wilt u binnen uw praktijk meer doen op het gebied van marketing, maar weet u niet wat voor uw situatie het beste is of waar u moet beginnen? Met onze Marketing-Scan bekijken we verschillende facetten van uw praktijk, zoals uw doelgroep, specialisaties en wensen. We kunnen zowel een volledig marketingplan met u ontwikkelen of u verlichten met een van onze marketing diensten. 

Cliënt-engagement

Patiënten vinden het leuk om betrokken te worden bij uw praktijk. Dit noemen we cliënt-engagement. Naast het opzetten van social media kanalen zijn er nog andere manieren om cliënt-engagement te bevorderen. Samen met u bekijken we welke methodes het beste bij uw situatie passen. 

Uitgebreide informatie

U kunt via onderstaande button onze brochure downloaden om te zien wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werfpad 6, 5212 VJ
Den Bosch

Laat hier uw bericht achter