HRM

HRM

Het aannemen en in dienst hebben van personeel brengt een hoop vragen met zich mee. Health 4 Holland kan uw praktijk op personeelsgebied op meerdere manieren ontzorgen. Zo houd u uw personeel tevreden en kunt u met personeelsgerelateerde vragen altijd bij iemand terecht voor professioneel advies.

Diensten

Loon administratie

De loonadministratie van de medewerkers in uw praktijk is een specialistische aangelegenheid waarvan u zeker wil weten dat deze goed uitgevoerd wordt. Bij Health 4 Holland hebben we de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat de lonen en mutaties iedere maand correct worden verwerkt. Tevens krijgt u maandelijks zelf inzicht in alle loonkosten.

Online HRM portal

Onze Basis en Full-Service HRM pakketten komen beiden met een online Health 4 Holland HRM portal, waarop werknemers kunnen inloggen met hun eigen inlogcode en toegang hebben tot hun loonstroken, jaaropgaven, persoonsgegevens en afhankelijke van het pakket ook hun personeelsdossier.

Personeel & beleid

Een werkgever is vanuit de Arbowet verplicht om haar werknemers op de hoogte te brengen van het geldende personeelsbeleid. Wat zijn bijvoorbeeld de stappen die gevolgd moeten worden bij een ziekmelding?: Of hoe wordt er op de werkvloer omgegaan met ongewenst gedrag? We adviseren u graag over de geldende regels en beantwoorden uw vragen.

Verzuim begeleiding

Wanneer een werknemer langdurig ziek wordt, start er een uitgebreid traject in samenwerking met de arbodienst en bedrijfsarts om deze werknemer te ondersteunen en waar mogelijk terug te begeleiden naar werk. We weten dat zo’n situatie veel vragen oproept voor werkgever en werknemer. Health 4 Holland biedt daarom verzuimbegeleiding aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de procedure rondom het traject.

Waarneming

Wanneer je praktijk onverwacht en tijdelijk met een tekort aan therapeuten te maken krijgt, schieten we u te hulp door een geschikte therapeut op waarneembasis voor u te vinden. Door ons uitgebreide netwerk aan therapeuten kunnen we snel en efficiënt op zoek gaan naar tijdelijk personeel dat het ontstane gat op kan vangen, zodat de continuïteit van uw praktijk gewaarborgd blijft.

HRM-Scan

Er zijn een hoop zaken waar rekening mee gehouden dient te worden op het gebied van personeelszaken of ‘HRM’. Naast het personeelsbeleid kunnen we u ook adviseren over zaken als het personeelsdossier, de verplichte risico- inventarisatie en -evaluatie (ri&e) en alle processen rondom personeelsvoering. Zo bent u verzekerd van een totale HRM-Scan voor uw praktijk.

Uitgebreide informatie

U kunt via onderstaande button onze brochure downloaden om te zien wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werfpad 6, 5212 VJ
Den Bosch

Laat hier uw bericht achter