Administratie

Administratie

De administratie van een praktijk is een tijdrovende activiteit die u af kan leiden van uw passie en hetgeen waar het daadwerkelijk om draait, namelijk: de beste zorg voor uw patiënten. Bij Health 4 Holland weten we dit uit eigen ervaring. Om u te ontzorgen bieden we verschillende administratieve pakketten en individuele diensten aan zodat u zich zonder zorgen kunt richten op het uitoefenen van uw beroep.

Diensten

Declareren

Het indienen van declaraties bij zorgverzekeraars kan erg ingewikkeld zijn. Gelukkig hebben we hier bij Health 4 Holland veel ervaring mee en dragen we er zorg voor dat de declaratie van behandelingen op de juiste manier gebeurt. Ook staan we u te woord indien u vragen hebt over bijvoorbeeld machtigingen of behandeltrajecten.

Verkoop facturatie

Niet iedereen is verzekerd voor de zorg die hij of zij ontvangt en moet daardoor deze zorg zelf betalen. Health 4 Holland neemt voor uw praktijk de particuliere en zakelijke verkoopfacturatie uit handen en zorgt ervoor dat niet vergoede behandelingen aan de juiste persoon gefactureerd worden.

Debiteuren beheer

Als zorgverlener bouwt u graag een goede en professionele band op met uw cliënten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u liever geen gesprekken voert over openstaande facturen tijdens een behandelafspraak. Health 4 Holland neemt het debiteurenbeheer van u over en verzorgt het contact met debiteuren, de verzending van herinneringen en de aanlevering van gegevens aan het incassobureau.

Inkoop facturatie

Een praktijk doet bepaalde aankopen om te investeren en te kunnen draaien, en dat betekent het betalen en administratief verwerken van inkoopfacturen. Wij begrijpen dat u zich liever niet te veel bezighoudt met administratieve taken en daarom verwerkt Health 4 Holland alle inkoopfacturen na betaling door de praktijk in de administratie.

Loon administratie

De loonadministratie van de medewerkers in uw praktijk is een specialistische aangelegenheid waarvan u zeker wilt weten dat deze goed uitgevoerd wordt. Bij Health 4 Holland hebben we de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat de lonen en mutaties iedere maand correct worden verwerkt.

Boekhouding

Een overzichtelijke en bijgewerkte boekhouding geeft inzicht in de financiële situatie van uw praktijk. Health 4 Holland biedt de mogelijkheid de boekhouding over te nemen middels het boekhoudprogramma Twinfield. We werken desgewenst samen met uw eigen accountant en zorgen voor een goede voorbereiding van de jaarrekening.

Uitgebreide informatie

U kunt via onderstaande button onze brochure downloaden om te zien wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen helpen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werfpad 6, 5212 VJ
Den Bosch

Laat hier uw bericht achter